Nat Fyfe bryter beinet som Fremantles horror AFL sesongen fortsetter

Nat Fyfes forhåpninger om å vinne back-to-back Brownlow-medaljer vises over, etter at det ble bekreftet at Fremantle-midtbanespillet har brutt beinet sitt igjen. Fyfe vil gjennomgå operasjon i Melbourne etter å ha brutt sitt venstre ben i søndagens fire-punkts tap til Carlton i Perth. Det er samme ben han brøt i fjor, med Dockers-trener Ross Lyon, sier ingen dato er satt for Fyfes retur.På søndag hadde Fremantle-treneren Ross Lyon avslørt at skaden var på samme sted der Fyfe hadde en plate satt i benet i fjor etter å ha brutt det under det foreløpige tapet til Hawthorn Sportingbet.

Fyfe var på krykker etter kampen, og Lyon sa at skaden ikke så bra ut. «Vi er veldig opptatt av forholdet til hvor han har sin plate i sitt knuste ben,» sa Lyon. Demonene går tilbake til ryggen som Blues Sportingbet og GWS notch overrasker vinner Les mer

Fyfe kantet ut Matt Priddis å vinne 2015 Brownlow. Men hans skade vil øke årets Brownlow-håp om Geelongs Patrick Dangerfield, Hawthorns Sam Mitchell, og Sydneys Luke Parker  – blant andre Sportingbet.Hans tilbakeslag kommer på den verste mulige tiden for Fremantle, som er rockbunn på 0-5 og står overfor Crows på Adelaide Oval på lørdag.

Defender Michael Johnson (kne) og Hayden Ballantyne Ben) er i tvil for kampen, men skipper David Mundy er klar til å komme tilbake fra en skade på kjeve. Lyon innrømmer at han må gå tilbake Sportingbet til tegnebrettet etter at han begynte å begynne på årets skrekk.

Den tiende årlige treneren beskrev tapet til Carlton som en av de mest skuffende han noensinne har opplevd, med henvisning til horroromsetninger Og dårlig beslutningstaking som hans lag er å angre. Lyon er kontrakt til klubben til 2020, men han står overfor en kamp for å gjenoppbygge et lag som har vært uten tillit denne sesongen.

«Varemerket vi ønsket å bygge, har vi ikke bygget.Vi har bygget noe helt annerledes, sier Lyon. «Så det er klart tilbake til tegnebrettet. Men jeg ser det som en formidabel utfordring, og jeg er veldig opptatt av å akseptere og jobbe med klubben i de kommende uker og påfølgende årstider for å sikre at vi kan spille noen veldig bra fotball. »

Du kan få en Betsson-bonus ved å gå til nettstedet Sportingbet bonus og registrere deg for det

 

Reklamer